Hello there!
We are going to hold a homemade tofu workshop on 21 & 22 Oct.
In this workshop, you will learn how to make a firmer type of tofu called Momen-dofu.
We would love you to enjoy making tofu yourself from scratch!
You will taste freshly made soy milk, yose-dofu and zaru-dofu in a cooking process.
For more information and to make a book, please visit our facebook page!
https://www.facebook.com/events/129688641087921??ti=ia
To sign up, please fill this booking form!
こんにちは、YOROKOBI kitchenです。
来る10月21日(土)、22日(日)に手作り豆腐ワークショップを開催することになりました。
このワークショップでは豆腐作りを楽しんで頂きながら、
作りたての豆乳や寄せ豆腐、ざる豆腐を味わいながら木綿豆腐作りを体験して頂きます!
詳細はYOROKOBI kitchenのfacebook pageをご覧下さい!
https://www.facebook.com/events/129688641087921??ti=ia
ご予約はこちらのご予約フォームをご記入下さい!
Nahoko